Nos, mint látod nem garázsok árusításával foglalkozunk. A garázsvásár nem más, mint a garázsokban,ház körül, bent a házban, vagy lakásokban felhalmozódott és túl sok helyet foglaló, megunt, feleslegessé vált, költözés, pénzszűke miatt, vagy valami más okból eladni kívánt holmik kiárusítása. A garázsvásár tulajdonképpen egy előre megadott időpontban, alkalmi jelleggel működő bolhapiac, amit nem gazdasági tevékenységként végeznek.

 A garazsvasar.hu egy információs és apróhirdetési oldal. Nem áruljuk mások portékáit semmilyen formában, pusztán lehetőséget biztosítunk a regisztrált felhasználóknak az ingyenes megjelenésre oldalunkon. Célunk az, hogy az itthon is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő garázsvásárokról és az előre láthatólag ott eladni kívánt termékekről, továbbá azok árairól tájékoztassuk az érdeklődőket. A hatályos jogszabályok betartásáért a hirdetés feladója felel!

 Ha hirdetést szeretnél feladni, nincs más dolgod, mint regisztrálni magad és feltölteni a számodra már feleslegessé vált cuccokat az oldalunkra. A hirdetések ingyenesek, időnként frissíteni kell őket, de ha nem módosítod a hirdetés tartalmát (például a termékek árát) azért még nem töröljük őket. A figyelmeztető emailt azért kapod, hogy ne feledkezz meg róla, hogy meghirdettél valamit, vagy ha megváltozott az elérhetőséged, akkor aktualizáld. Ha eladtad a meghirdetett tárgyat, akkor a te érdeked, hogy töröld a hirdetést, mert nem minket fognak hívogatni az érdeklődők, hanem téged. Aki a figyelmeztető email-re semmilyen formában nem reagál, annak a hirdetéseit töröljük.

 

Adózás - Ha eladni szeretnél, ezt tudnod kell

 

Vásárlói szempontok

 

Az online vásárlás kockázatai